Salah siji saka luckiest blackjack pemain ing sajarah game online iki dilantik ing ana ing wayah sore minangka Bodog.com urusan sawijining billionth tangan lan karo kasempatan kanggo manggon urip dhuwur carane kanggo ngundhuh poker wengi 2 ing uap. Bejo pamuter, sing wis durung wis dijenengi, ana urusan tangan ing 19:27:23 GMT lan saiki wis pilihan saka umur kanggo nemu urip minangka billionaire lan dadi yésus kabeh sing bolo carane tarik casino. "Ana sawetara camping game sing duwe urusan milyar poker tangan, Bodog klebu, nanging kanggo duwe urusan milyar blackjack tangan banget khusus milestone kanggo Bodog account," ngandika Tandha Leighton, Bodog.com's Manager Casino carane kanggo tarik mesin slot.
"Nanging sing paling jahwéh iku thanks kanggo kasetyan saka pemain kita sing kita wis tak iki adoh lan sing ora bisa nyatakake cukup." Juara saiki bakal milih antarane salah siji liburan kanggo eksklusif Fijian pulo mundur saka Penyu Pulo lan trip kanggo Monaco Grand Prix ing ngendi padha bakal dianggep kanggo hospitality ing sisih trek ing pribadi prau carane kanggo ngundhuh poker wengi 2. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre salsa rueda de casino tokoh.