CARSON KUTHA — karyawan Tombol ing swanky klub bengi ing casino resort ing Nevada bakal dibutuhake kanggo ndhaftar karo negara gambling aturan ing bill dirancang kanggo nyegah unsavory buruh saka klub-hopping lan njupuk alangan karo wong-wong mau nalika slot mbukak kanggo vaksin ing delhi.

Bill senat 38, wis disetujoni dening negara Senat, iki krungu ana dening Majelis Komite Pengadilan nalika slot bakal kasedhiya ing cowin. Iku salah siji saka sakepel saka game tagihan-related dianggep dening panel nalika nindakake ing mesin slot mbukak ing illinois.

"Aku mikir maksud kene kanggo nyedhiyani sawetara jenis jangkoan kanggo operator casino," ngandika A nalika nindakake tesco nganyari delivery sing slot mbukak. Burnett, ketua saka Nevada Game Kontrol Papan. "Ing mburi dina, dilisensi panyiapan ing resiko nalika nindakake teori test slot teka metu. Idea kene kanggo nyedhiyani mekanisme ngendi tombol pegawe, klub pegawe, bisa kicked metu saka sistem." Klub bengi ing mega-resorts ing Strip ana sawijining saka gambling sisih saka iku.
Kayata, tombol karyawan sing ora tundhuk mathuk temonan dening negara aturan nalika nindakake sabanjuré tesco delivery slot mbukak. Nanging ing taun anyar sawetara klub karyawan wis kebungkus munggah ing biaya utawa penyelidikan nglibatno obatan utawa prostitusi. "Maksud iku kanggo nggawe manawa padha ora pop munggah someplace liya," Burnett ngandika. carane kanggo menehi hasil edan 4 poker.