Pungkasan wengi ana, pemilik saka Maryland Manggon casino, David Cordish, ana ing casino, handing metu free $100 tagihan kajawi bal-balan gedhe Joe Theismann impen casino ora aturan bonus. Mantan Washington Redskins pemain iki ngewangi Cordish surprise pemain minangka panjenenganipun maringi luwih saka $5,000 kanggo acak pelanggan Maryland Manggon, dumunung ing jejere Arundel Pabrik mall impen casino ora simpenan bonus sambutan.

Sinau iki bisa golek informasi kanggo bali munggah Martin claims utawa apa-apa ing kabeh, mung wektu bakal ngomong. Leong pitados kontrak bakal gawe anyar kanggo ing paling loro kanggo telung taun tinimbang siji taun diwenehi, nyediakake trek karo potong kanggo nglakokaké rencana sing kanggo nutupi macem-macem dislametaké mhrs de uygun slot bekleniyor ne demek. Martin nyatakake program adoption saka fasilitas iki uga sham minangka Canidrome wis mung diadopsi telung asu wiwit group dibukak program adoption bali ing 2012 mgm washington dc poker kamar.
Ing Canidrome wis ing kawigaten wiwit April 2015 nalika Martins nyariosaken bilih minangka akeh minangka 30 asu utawa luwih wis matèni saben sasi nalika padha ora nindakake uga utawa amarga bundhas utawa penyakit. Trek kepengin kanggo refurbish fasilitas lan nambah liyane fitur-fitur kanggo mbujuk turis mgm springfield roulette nang minimal. Angela Leong punika kejem wadon rakus mgm washington dc poker turnamen.