Ing Kanada, pejabat lokal ing Vancouver pinggiran Langley wis sacara mutlak disetujoni rencana saka Gateway Kasino Lan Hiburan Winates kanggo nggedhekake operator casino kang Cascades Casino Hotel Lan Convention Centre property ireng lan putih pindho jackpot slot mesin. Miturut laporan saka Langley Kaping koran, Burnaby basis Gateway Kasino Lan Hiburan Winates saiki bakal miwiti construction ing spring ing loro-crita lan 23,000 sq ft kajaba sing wis disetel kanggo house a pasangan saka tambahan restoran kajawi papan liyane kanggo game lan acara khusus. Gateway Kasino Lan Hiburan Winates sing dicethakaké ana ing kajaba iku kanggo bakal dibangun ing sisih kidul ana British Columbia ajang ngendi iku pasuryan Fraser Ting lan ndeleng sawijining tingkat kapindho house franchise saka upscale Atlas steak lan seafood restaurant uga minangka cilik Chow dining sembrono titik wow klasik torturing poker nyelehake tingkat. Iku diterangno sing saiki Match lan prasmanan restoran kanggo tetep nalika lantai lemah bakal ngemot tambahan game wilayah lan restrooms. Pembangunan kanggo menapa malih fitur khusus occasional wilayah ing gendheng ngendi Atlas uga niat kanggo tuwuh dhewe jamu lan sayuran. Leon Viger saka Mallen Gowing Berzins Arsitektur Tergabung marang anggota saka Langley Kutha Dewan sing expansion kanggo nggawe kira-kira 100 lengkap lan proyek part-wektu lan ndeleng fasilitas kang game lantai tuwuh dening bab 10% senajan kang dicethakaké ana sing Gateway Kasino Lan Hiburan Winates wis ora plans kanggo nambah luwih slot utawa game tabel kanggo portofolio ana wow klasik nggunakake slot gedhe. Nanging, Viger tambahan kacarita sing pembangunan bakal mimpin kanggo mundhut saka sawetara 35 parkir spasi nanging sing isih kamar kudu "luwih saka kathah ora nyukupi".

Ndhukung tuntutan iki, laporan saka Gerald Minchuk, Layanan Pangembangan Lan Ekonomi Pembangunan Direktur kanggo Langley, ketemu sing ajang kanggo "njaga gedhe parkir keluwihan ndhuwur kutha syarat" wow klasik tank jawata paling apik ing slot. "Bangunan kajaba iku gantosipun atraktif lan animasi teras lan gendheng patio kanggo biasane kothong tembok, ngapikake casino kang engagement karo Fraser Ting lan downtown inti ngluwihi," maca laporan saka Minchuk..