sistem rudal ing korea Kidul wilayah wis sijine Korea Selatan gambling industri ing mburi rusak.

Ana luwih saka 8 yuta turis Cina ing Korea Selatan ing taun 2016 nalika negara ditampa 1.2 yuta pengunjung saka China ing januari taun iki restoran cedhak miami valley casino. Ing pakaryan babagan penyimpanan file karo Korea ijol-Ijolan, GKL ngandika sawijining income net ing kawitan telung sasi saka 2017 plunged kanggo KRW17.53 milyar (US$15.6 yuta) saka KRW 27 milyar ($23 yuta) saka periode pungkasan taun sing padha. nyatet rong sasi kepungkur sing China kang "escalating ekonomi retaliation" marang penyebaran prajurit saka U.
Korea selatan kang kaloro paling gedhé manca-mung operator casino Grand Korea Luang (GKL) weruh net income sawijining nyelehake dening 34.7 persen ing waktu pisanan saka taun minangka kurang rollers dhuwur miber kanggo negara kanggo gamble restoran cedhak mgm springfield casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre restoran cedhak mgm detroit casino. Revenue ana mudhun 8.3 persen kanggo KRW125.28 milyar ($111.13 yuta) nalika income operasi ngadeg ing KRW31.49 milyar ($27.93 yuta) roulette de transportasi pour motoneige.