Ing edition katelu saka AffiliateCon Sofia, dijadwal kanggo 12-13 Uga ing Sofia, Bulgaria, bakal diundur amarga COVID-19 pandemi adoh mewek 3 poker usil. Acara tinimbang bakal njupuk panggonan ing tanggal ing 2021 adoh mewek 3 gun slot. Pungkasan ana, Bulgaria ngumumaké negara saka darurat, kang bakal tetep ing efek nganti April adoh mewek 3 macem-macem nyimpen slot. Tambahan, akeh perusahaan ing game lan affiliate sektor sing ngenalke lelungan bans kanggo staff."Sawise rong taun saka bangunan acara, taun iki – karo akeh merek wis setya lan atusan afiliasi wis pangguna – iki disetel kanggo saestu netepake AffiliateCon ing game tanggalan," ngandika Julian Perry, Ngedegaken saka AffiliateCon."Ing cahya saka coronavirus kahanan, saiki ngumumaké pandemi global, kita sing kiwa karo ora pilihan liyane nanging kanggo nundha acara."Nanging, afiliasi isih bisa nonton sawetara pamicara wis dipesen kanggo acara taun iki online hard rock cafe casino cleveland ohio. Pancen, AffiliateCon bakal mbukak konferensi virtual ing 12 Mei 2020 hard rock cafe casino fort lauderdale.
Rincian liyane ing iki bakal tindakake hard rock cafe casino fort lauderdale florida. Ing AffiliateCon tim punika saestu nuwun kanggo maksud apa nyaman nyebabake lan wis setya kanggo nggawe taun sabanjuré dadi acara ageng lan luwih saka tau. carane kanggo njaluk paling dhuwit casino heist.