apanese hiburan konglomerat Sega Sammy Holdings Inc wis announced line-up partners ing yahoo sawijining anjog efforts kanggo nggawe casino komplek utawa resor terpadu (IR) – minangka fasilitas kuwi sing dikenal ing Jepang – ing kutha Yokohama (digambarke) district kasino prasmanan vicksburg mississippi. Miturut operasi Phoenix Seagaia Resor, kang omahé Sheraton Grande Samudra Resor lan Phoenix Country Club ing Miyazaki [Jepang]; uga Paradise City, page Korea Kidul IR, ing Incheon, Korea Selatan, Sega Sammy iku digunakake kanggo ndarbeni macem-macem ngerti-carane bab pembangunan lan operasi saka resor fasilitas," Sega Sammy ngandika ing statement penet minggu iki ing sawijining Yokohama ambisi.apan nasional pemerintah wis ngandika minggu kepungkur sing bakal nggawe umum mung ing februari utawa Maret sawijining "dhasar privasi" ing IR district kasino prasmanan enggal kang eve. Iku wis originally dijadwalaké sing final konsep ing dhasar privasi iki bakal diterbitake ing januari district kasino prasmanan nomer telpon. Nanging negara kang tengah panguwasa rencana kanggo kelet kanggo sadurunge kasebut jadwal kanggo periode aplikasi sajrone pemerintah lokal bisa ngupaya hak kanggo tuan rumah IR grand tengah casino lakewood wa. Sing wis diusulaké minangka saka awal januari, 2021, nganti 30 juli ing taun sing padha. grand casino satwa dhuwit recehan nilai.