"Nalika regional game kekirangan pasar wis nyeret mudhun kabeh game sektor, kita ndeleng Bally sistem bisnis minangka wilayah sing ngirim ngidini perusahaan kanggo weather badai akeh sing luwih apik saka saingan," Eilers ngandika grand casino tycoon tanggal release. Ing jeksa agung bisa ngetokake sing cuwilan Boyd kang 27,100 mesin slot sing ora kompatibel karo Bally sistem teknologi lan ora bisa disambung grand coffre a jouet sur roulette. Analysts, nanging, kasedhiya sudhut spekulasi ing nilai saka kontrak grand casino tycoon download free. Ngandika Bally sistem divisi iki titik padhang kanggo perusahaan, kang wis nandhang bebarengan karo manufaktur liyane ing game pasar njaba utama resor tujuan kayata Las Vegas. Financial rincian padha ora dibeberke diamond jo casino northwood jam. Enggo bareng saka Bally Teknologi ditutup ing $69.46 ana ing New York Simpenan Exchange, mudhun $3.86 utawa 5,26 persen.