biji saka 70 persen saka penjawab survey dening Kyodo News agency arep pamaréntah Jepang kanggo "review" sawijining plans kanggo introduce casino resort ing negara grand casino tycoon download free. Media stopkontak conducted survey liwat akhir minggu, ing ngisor iki lan berkembang casino bribery skandal, kalebu panyokro bowo marang sawetara legislatif ing hubungan kanggo claims saka casino lobbying dening game online Cina tenan 500.com Ltd.yodo kacarita ana sing telephone survey nuduhake yen 70.6 persen saka penjawab ngandika nasional Jepang pamaréntah kudu "review" plans sawijining kanggo ngidini bukaan saka supaya disebut-integrasi resorts utawa "IRs", minangka gedhe-ukuran, multi-nggunakake tourism komplek karo kasino sing dikenal ing Jepang diamond jo casino northwood jam.
Kira-kira 21,2 persen saka penjawab ngandika plans "ngirim kemajuan tanpa review utawa owah-owahan," kacarita ing media stopkontak.ccording kanggo laporan, survey dijamin 737 dipilih kanthi acak rumah tangga karo layak pamilih lan 1,225 nomer telpon seluler diamond jo casino northwood ia. Iku dijupuk kanthi jumlah ongko saka 1,035 bener respon, ngandika Kyodo.ive anggota saka Jepang kang House saka Wakil wis ditakokake – ing sukarela – dening panguwasa Jepang kanggo miturut omongane uwong panrimo awis saka wong ngandika bakal disambung kanggo 500.com.ccording kanggo Kyodo, survey uga nuduhake yen support umum kanggo Perdhana Mentri Jepang Shinzo Abe kabinèt wungu dening 6.6 nilai persentasi dibandhingake kanggo desember, kanggo 49.3 persen, nalika setuju tingkat ngadeg ing 36,7 persen, mudhun 6.3 nilai persentasi sasi-ing sasi. diamond jo casino northwood iowa.