Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino de montreal rapport annuel.
Ing statement saka Tejon kang ketua, Octavio Escobedo, kemitraan karo Hard Rock iku arang banget gratifying lan "minangka langkah penting kanggo kita Suku lan ngerti sing project iki bakal dadi gedhe ekonomi driver." Jim Allen, ketua lan CEO saka Hard Rock, ditambahake, perusahaan katon nerusake kanggo berkembang project-kelas donya karo Tejon Taler India sing perangan kang adil kita hotel and casino proyèk tengen donya." Ing ajang anyar bakal ngidini Hard Rock kanggo nambah sawijining genggeman ing gambling kegiatan ing California casino de montreal restaurant madhang. Ing Tejon suku punika federally-dikenali suku lan, minangka kuwi, kang diparengake 306 hektar saka tanah sing bakal dianakaké ing dateng dening pemerintah. Ing kajaba iku kanggo resor, taler wis disetel aside liyane 22 hektar jejer kanggo situs kanggo netepake RV park casino anyar bukaan ing kentucky.

Perusahaan dituku account hak kanggo Hard Rock jeneng kanggo kabeh kulon Mississippi bab loro lan setengah taun kepungkur, lan uga njajahi kesempatan kanggo expansion ing West Coast casino anyar bukaan ing goa. Casino anyar bakal occupy 52 hektar saka properti, kang dumunung bab 25 menit kidul Bakersfield (rong jam sak rush jam). Nanging, sapisan iku nemu arep, loro èntitas njaluk iku bakal duwe impact positif ing wilayah, karo 2,000 permanen ngandhut panutup kabeh operasi. Yen kabeh dadi miturut rencana, iku bakal nyedhiyani liwat 3.000 jobs antarane sawijining construction lan dina-dina operasi.