Panguwasa Beijing njupuk dim tampilan saka gambling, lan kathah dadi malah kurang kesengsem nalika wong sing nggantosi negara ing tataran global nduduhake fondness kanggo kegiatan sing ingkang boten pareng ing ngarep lemah. Kong pungkasanipun repaid liwat S$545k nanging wis durung kanggo nggawe apik ing isih S$454k casino ing sumbering valley ca. Casino, kang diduweni dening Las Vegas Sands, wis suing kanggo mbayar maneh saka imbangan plus kapentingan. Cilik ing titik; minggu pungkasan highly dipunsebat-sebat pasuryan-mati antarane donya nomer siji Menyang papan game pamuter Ke Jie lan intelligence ponggawa AlphaGo game-muter mesin.

Kong nanging paling anyar Asian VIP wis entuk trip kanggo MBS legal woodshed liwat kang dibayar gambling pelaku casino ing sumbering bukit az. Miturut writ, Kong mlebu S$1m (US $721k) kredit persetujuan karo casino ing februari 2015 sing diadegaké lanang, dikenal minangka China kang 'ping pong pangeran' minangka premium pamuter ing MBS slot ikeja rega dhaftar telpon. A writ diajukake ing Hong Kong pengadilan pungkasan ana nacad loro-wektu Olympic medali emas tenis meja pamuter Kong Linghui saka mboten saguh kanggo nyusuki enem-tokoh panandha digambar ing akun ing Marina Bay Sands resor terpadu ing Singapura slot igrice vockice za igranje.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.