Minangka hubungan antarane juragan lan karyawan terus dadi strained, politik calon nuduhake support kanggo buruh aturan saka poker turnamen.
Buruh wis saya nguripake kanggo picketing ing supaya kanggo nyebut sing disdain kanggo Stasiun kang tinolak kanggo ngenali hak legal saka karyawan kanggo unionize johnny weir poker face dwts. Aku arep kanggo ngagengaken Stasiun Kasino lan enem situs kanggo rembugan ing apik iman karo buruh sing wis milih kanggo unionize." Stasiun makaryakke nomer saka situs ing Las Vegas, kalebu Kangoo Rancho Hotel & Casino, Abang Rock Resor, Sunset Stasiun, Santa Fe Stasiun, Texas Stasiun, Palace Station lan Palms Resor johnny z kang casino blackhawk colorado.

Nalika Castro support mung bisa dadi motivasi politik—Nevada kang Demokratis caucus kuwat lan ana sing liwat 50,000 casino anggota uni ing Las Vegas—publisitas lingkungan sembarang support kanggo kumpulan arep kanggo tetep Stasiun ing kawigaten nganti gencatan senjata iki disebut johnny weir poker face olahraga skate karo lintang-lintang. Tinolak wis nyebabake Nasional Pegawe Hubungan Papan (NLRB) kanggo ngarani perusahaan saka nglanggar federal hukum, nanging Stasiun ora koyone dadi banget ngangap casino grand bay ora bonus simpenan kode.