acau Bandara Internasional Co Ltd ngandika sing paling saka penumpang lelungan padha kui dening pasar dharatan China, Taiwan utawa Asia Kidul-wétan carane kanggo nindakake keamanan intel casino heist. Diantara iki telung sumber, wutah ing lalu lintas penumpang saka dharatan China paling cepet, rising 31 persen taun-taun carane kanggo nindakake kapindho casino heist.

Nomer pamilike penumpang saka pasar tartamtu iki ora dibeberke ing bandara operator ana statement.acau kang bandara operator nyatet sing samesthine kanggo ndeleng lalu lintas penumpang "tuwuh ajeg" ing setengah kapindho taun iki, karo pelaku usaha anyar ngetokake rute anyar.s 30 juni, kutha penghubung online wis penerbangan kanggo lan saka ing kanthi jumlah ongko saka 56 panggonan ing, mungguh, China dharatan, Taiwan, Asia Kidul-wétan lan Asia Northeast. apa wektu ora seminole casino mbukak.