ntil saiki iku wis apik dikenal ing industri game kanggo nyediakake – liwat tambahan – pihak katelu ngatur elektronik mesin game ing sawetara Macau kasino, kalebu analisis data operasional, niche ing kang iku bakal terus kanggo operate.avin Isaacs, presiden lan kepala eksekutif saka game supplier peralatan Ngelmu Game Corp, marang GGRAsia ing interview sadurungé taun iki, sing operator game ing Asia padha arep kanggo kudu nggawe nggunakake luwih saka data operasional ing supaya kanggo mbukak kunci ana nilai saka game operasi ing wektu nalika panenan saka tradisional totoan dhuwur meja pemain padha kang squeezed.n desember 11, tenan ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Stock Exchange Hong Kong wis kawangun perjanjian kanggo ngatur elektronik mesin game ing game klub ing loro star lima hotels ing Vietnam. kabeh star dalan & casino silverdale wa.