Bill sponsor Sen metu slot vlt riapertura veneto.
Ing Pennsylvania, tabel game bathi kenek kabeh-dhuwur wektu ing Maret salem new hampshire poker kamar. Nggawe prakara samsaya awon, saben negara rolas kasino wis ngajokake bandhing saka sawijining tax taksiran, kang padha pungkasan diadegaké ing taun 2008, sadurunge AC donya tindak menyang telek salem lutheran kuburan.
iki bab kita njupuk metu saka cara saka [horseracing] industri." Senadyan rong kapisah votes, negara pejabat senat ambruk siji voting isin 30 perlu kanggo ngatasi apik guv kang kabotan black jack mo. Minggu kepungkur, negara kang Budget Sekretaris announced sing $783m ing gambling neruske bakal kasedhiya kanggo relief tax taun iki salem nh poker lan casino. Ing $61.8 m ngusungi dituduhake 9% mlumpat liwat sadurungé rekaman dhuwur pesawat ing februari 2012 lan 13.3% bump liwat Maret 2011 carane njaluk unlimited dhuwit recehan ing cashman casino.