Contone, angger-angger sing disebut kanggo klub ajang karyawan kanggo pangguna bakal digawe luwih spesifik dening kalebu "individu dipunginaaken utawa dikontrak kanggo bisa ing klub ajang sing duwe ing-wong kontak karo nglindungi saka klub ajang sing klub ajang karyawan ..." Klub ajang karyawan sing dibutuhaké kanggo ndhaftar ing cara sing padha minangka game karyawan. Anggota dewan Shawn Reid, sing overseeing proses amending bagean saka angger-Angger 5 ing operasi game perusahaan, ngandika aturan sumurup overseeing klub operasi bakal karya ing proses slot ikeja rega dhaftar telpon. Dheweke uga ditakokake apa acara tahan sawise tengah wengi bakal dietung minangka salah siji utawa rong dina ing ngajokaken aturan slot igrice vockice za igranje. Pendhaftaran kawicaksanan padha berlaku supaya kedhaftar karyawan sing nerak klub kawicaksanan lan dipecat saka klub bakal duwe wektu harder kang dipunginaaken ing liyane ajang slot ing lawang 7 aksara.
Ing Papan Kontrol staff wis samesthine kanggo mutusake masalah sawetara saka pitakonan wungu lan salah siji nggawa angger-angger bali kanggo liyane workshop patemon utawa diselehake ing papan sing biasa Kontrol Papan agenda kanggo wawasan parken aku casino baden baden.