John Gale ngalahake mbukak surgery jantung lan tumor otak kanggo muter ing turnamen taun iki Sawise telung taun hiatus dipeksa marang wong dening mbukak surgery jantung lan isih-masalah tumor otak, Keluar World Series of Poker veteran John Gale (61) bali triumphantly kanggo Las Vegas turnamen taun iki dening menang acara 18 – $1,500 tuku-ing NLHE Turbo kompetisi – liwat cepet-dileksanakke rong dina blistering tumindak. Ing mengkono, Gale ora mung nyariosaken kang kapindho WSOP gelang (pisanan ana bali ing 2006), nanging $298,290 hadiah utama wanneer gaat holland casino rotterdam mbukak. Iku kang katelu final tabel ing WSOP lan sepuluh awis ing festival, kang nggawa pangentukan ing turnamen kanggo meh yuta dolar wanneer gaat het casino weer mbukak.
Acara kepincut entri lapangan 1,791 pemain saka 51 bangsa – munggah 30 persen ing pungkasan taun – lan kui blumbang hadiah saka $1.61 yuta wanneer gaat het nieuwe casino ing venlo mbukak. Gale wiwit final meja katelu ing kripik lan diputer profil kurang game nganti midway liwat, nalika piyambakipun diganti munggah pindah lan ngilangi pungkasan limang slamet kanggo mburi madhep Gary Luther ing kepala munggah. Karo 8 1 chip kauntungan ana ora nolak Keluar, lan Luther iki cepet katon mati kanggo wong liya manggonke $184,481. Liyane final tabel pituwas-rusak padha:3 Matius Vessier USA $127,5494 Andrew Le Houston, USA $91,9915 Stuart Rutter Birmingham, UK $67,2486 Nitesh Rawtani USA $49,8077 Tandha Darner USA $37,3798 Sean Beras USA $28,4179 Tim Finne USA $21,873 Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister.

Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 restoran cedhak angel saka angin casino. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki restoran cedhak district kasino vicksburg.

Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara restoran cedhak district kasino indiana. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] restoran cedhak district kasino kansas city.