"Kita tetep kebak setya ngembangaken platform kita menyang wutah pasar sing kita pracaya duwe potensial kanggo ngasilake dhuwur uga nggelar ibukutha menyang dhuwur bali investasi ing kita ana sifat," kang ditambahake turnamen poker texas holdem. Menehi hasil nderek nyoba gagal ing November dening Eldorado kanggo ngedol sawijining Pulo cilik saka Capris Casino Lake Charles ing Louisiana kanggo New Mexico suku operator Laguna Pembangunan. Eldorado, kangge, dadi kuat pasukan ing daerah casino pasar liwat sawijining $1.7 milyar setunggal karo Isle of Capri Kasino pungkasan taun poker turnamen ing puerto langkawi. Iku forfeited $20 yuta simpenan kanggo Eldorado. casino filipino philippine eagle receh nilai. "Kita perjanjian kanggo divest Presque Isle lan Lady Luck Vicksburg sing konsisten karo strategi kita kanggo nggedhekake ngasilake saka kita portofolio regional game aset liwat investasi ing situs anyar uga opportunistic divestitures," ngandika casino filipino ronquillo manila. Churchill Ketinggalan bakal ndarbeni Presque Isle Ketinggalan & Casino ing Erie, Pennsylvania, lan Lady Luck Casino Vicksburg ing Mississippi kanggo $178.9 yuta lan $50.6 yuta, mungguh metro manila.