"Republik sing biasane bangga constitutionalists, supaya kita sing kaget ana supaya akeh saiki cumadhang kanggo nglirwakake sah miturut ukum watesan ing ditambahi gambling," ngandika. Adam Koenig proposal casino la pergola saint-jean de lus. Karo Republik nyekeli majorities ing loro-lorone chambers, Beshear nyatet sing ana GOP legislatif sing duwe kanggo nggedhekake game ing serikat, kalebu Indiana lan Tennessee casino la hacienda miraflores karya. Karo ora profesional utama singing tim ing Kentucky, kuwi college tim minangka Kentucky Wildcats lan Louisville Cardinals duwe fan dhasar sing saingan utama pro tim casino marine saking marseille.

Ing sawijining website, Kulawarga Foundation saka Kentucky claims HB 137 punika unconstitutional ing sing bypasses pinilih sistim iku mangkene sing perlu kanggo sarujuk formulir anyar saka game. Kentucky wis kira-kira 42,000 guru sekolah umum casino la madinah yasmine hammamet. Andy Beshear marang legislatif kang ndhukung negara Rep ireng putih lan coklat jack russell. "Kita badhan utami punika impact sembarang iku bisa duwe ing kita mahasiswa-atlit," Yohanes ngandika Karman, sekolah direktur hubungan media ireng putih abu-abu union jack sprei. Nanging padha ditambahaké sing ngembangaken ngluwihi sing ora duwe votes ing kamar ireng putih lan abang union jack makna.