ynn Amérika saiki dikenal minangka Wynn Resorts Finance LLC, Amerika Serikat basis Wynn Resorts wis reiterated ing sawijining Thursday pakaryan babagan penyimpanan file.n Wednesday Wynn Resorts wis announced reorganisasi perusahaan ireng putih lan werna abu-abu union jack flag. Ing iku, Wynn Resorts Finance bakal terus group kapentingan ing Wynn Las Vegas lan Encore Boston Pelabuhan casino sifat dumunung ing Nevada lan Massachusetts mungguh, ing Amerika Serikat.ynn Resorts Finance uga bakal terus grup kang kira-kira 72 persen ngontrol kapentingan ing Wynn Macau Ltd, ing entitas operasi ing sawijining game Macau operasi. ireng putih lan tan jack russell.