S.-adhedhasar operator saka kasino MGM Resorts Internasional ngandika iku bakal ngirim proposal kanggo berkembang casino resort ing Jepang prefektur Osaka casino near gunung vernon wa. Document bakal diajukake ing kemitraan karo Jepang services financial group Orix Corp, dikonfirmasi on Monday Ed Bowers, eksekutif saka MGM Resorts Jepang, sak acara media ing Osaka.ing request-kanggo-konsep (RFC) aplikasi phase ing gaweyan kanggo ngenali pihak kasengsem ing kang komersial partners kanggo hosting casino resort wiwit ing April 25, lan ends ing May 24 casino near gunung penake mi.

n ana acara, Pak Bowers durung mbukak rincian saka proposal, reiterating sing konsorsium wis anchored dening, nanging ora eksklusif kanggo, Orix, minangka "Osaka perusahaan" sing samesthine kanggo melu ing rencana minangka minoritas partners.apanese koran uga kacarita sing ing Osaka panguwasa' rencana mbutuhake JPY930-milyar (US$8,5 milyar) investasi ing casino resort, kanggo mbukak ing 2024 apa ora 1/2 poker tegese. nder Osaka RFC syarat, pengajuan ngirim kalebu nomer inti atribut minangka dikenali dening pemerintah nasional ing pranatan ing 26 Maret apa ora 100x rintangan ing craps tegese. Lagi: konvènsi kapasitas; pameran papan; atraksi kanggo ningkataké kanggo donya Jepang lan budaya; kemampuan kanggo fungsi minangka tourism gateway menyang liyane bagéan saka negara; lan gedhe-ukuran hotel.maksimum telung casino resort bakal dileksanakake ing tataran kapisan saka pasar liberalisation ing Jepang, lan kasengsem pemerintah lokal bakal isih perlu kanggo njaluk disetujoni saka panguwasa nasional apa ora 10 amba wuto ateges ing poker.
GM Resorts ketua lan eksekutif James Murren wis ngandika sadurungé taun iki sing perusahaan samesthine Osaka kanggo pilih "dening awal 2020" pribadi-sektor partners iku bakal kaya kanggo bisa karo nalika munggah kanggo pamaréntah nasional kanggo hak kanggo tuan rumah casino resort. apa ora 10 ateges ing blackjack.