9-13 ing San Remo. Mandeg sabanjuré ing IPT tanggalan Dec apa ora 10 dhuwur ateges ing poker. Tehan wiwit final tabel ditingkat kalima ing chip-count, nanging grimly mowed mudhun marang musuh siji, kajaba nalika piyambakipun kalah mati Ray Henson lan Anh Nguyen Van ing tangan padha. Sharov njupuk ngarep €120k apa ora 100x rintangan ateges ing craps.

DeMaci wiwit final meja karo substansial chip mimpin, nanging kang $440k panglipur hadiah mesti ngalahaken kang sadurungé paling gedhé manggon tabel awis saka $99k. Menang uga menehi Tehan liwat $3m ing karir manggon turnamen winnings klub wengi cedhak monte casino. Tehan sadurunge dianakaké 2006 WPT Manadalay Bay judhul, supaya ing paling kang NAPT hadiah bakal duwe sawetara perusahaan ing mantelpiece klub wengi cedhak crown casino.
Polchpolek tahan marathon limang jam kepala-up muter marang runner-up Oleksandar Sharov saka Ukraina klub wengi cedhak foxwoods casino.