Sawise tondo asto anyar sponsor menehi hasil karo Preston Lor Pungkasan sasi pungkasan, Tempobet saiki wis dicethakaké kemitraan anyar, wektu iki nglibatno online slot game. Tempobet mlebu sing menehi hasil anyar kanggo bisa karo Habanero, a slot lan tabel game pangembang, kanggo nambah kualitas video slot judhul kanggo game online situs padha operate. Miturut agbrief.com, Habanero saiki aturan sing kebak portofolio saka video slot game kanggo Tempobet klub wengi ing foxwoods casino. Pelanggan saka Tempobet saiki bakal bisa ngakses kuwi game minangka bubar dibukak slot judul Mati Uwal liwat piranti seluler utawa desktop klub wengi cedhak maryland manggon casino. Tambahan game ing nawarake kalebu Geni Rooster, Panda Panda lan Manuk saka Thunder. Habanero Sirah saka Dodolan, Daniel Dawa, komentar ing menehi hasil anyar nyatakake yen perusahaan punika remen wis sarujuk kanggo menehi hasil karo Tempobet lan manteb ing ati sing portofolio saka immersive irah-irahan bakal bisa kanggo njaga account pemain nglipur klub wengi cedhak parx casino.

Dawa nyatakake luwih sing menehi hasil anyar durung liyane langkah ing perusahaan kemajuan ing peran saka supplier lan Habanero katon nerusake kanggo nggawe sukses kemitraan karo Tempobet minangka loro-lorone padha bisa menyang goal umum. Tempobet CEO Tim Peters komentar uga ing kemitraan anyar, nyatakake yen Tempobet berjuang kanggo kurban pemain paling awake irah-irahan ing industri lan sing apa padha wis tuntas dening nggarap Habanero. Peters nyatakake HTML5 game Habanero sawetara saka sing paling watara lan Tempobet tartamtu sing pemain sing bakal seneng liwat kurban anyar minangka padha terus kanggo tuwuh sawetara produk sing. langkawi resort casino minnesota.