Suku ngandika pungkasan sasi sing construction ing pembangunan anyar bakal miwiti ing pungkasan taun.
Ing taun 2009, suku dicethakaké iku diduweni tanah lan applied kanggo duwe iku dikenali dening Departemen Interior minangka allah wilayah supaya bisa mbangun sawijining casino. Ing utang sarujuk karo negara, suku bakal dileksanakake kanggo kurban game tabel kaya blackjack lan kanggo ngganti sawijining kelas II non-banked "bingo slot," saiki mung gambling pilihan, karo full-fledged RNG-powered slot mesin. Ing taun 2002, Arizona pamilih disetujoni langkah ing kertu suoro sing bakal menehi suku hak eksklusif kanggo casino game ing allah bantala. Ing Tohono O'odham suku Arizona iki singing kamenangan minggu iki minangka sawijining ara-Ara samun Diamond Kulon Valley Casino wiwit porsi alkohol kanggo pisanan, duweni sawijining account anyar lisènsi omben-omben bandha perhiasan emas slot online free. Lisènsi lan ing ngarsane saka ngombe mili bebas ing latar sing menehi hasil amba kanggo taler amarga saka apa padha makili: mburi a long, wolung taun perang legal marang Negara Arizona ora mung liwat omben-omben nanging uga ing sisih tengen kanggo kurban "kelas III" casino game langkawi slot mesin payouts. Nanging sing ora nyegah saka awal karya ing full-diunekake $400 yuta casino resort sabanjuré kanggo saiki sak wentoro casino, resor karo 600-kamar spa hotel, 150,000 kothak-mlaku game lantai, restoran, bar, telung hektar atrium lan acara lan convention center kali kasino schenectady ny acara.
Ing baris karo Arizona game hukum, taler ora bakal bisa kanggo kurban craps, roulette utawa baccarat kali kasino schenectady ny warta. Kanggo suku kang bagéan saka nyang-nyangan, ngrambah karo negara ing juni, iku bakal ora mbangun sembarang luwih kasino ing Phoenix metro area kanggo masa depan foreseeable.

Ing Tohono O'odhams countersued kali kasino schenectady ny jobs. Nanging sawise taun legal wrangling, ing DOI sisi karo Tohono O'odhams kali kasino schenectady ny mbukak.