Pantun Daya Betfair wis dikirim sawijining pesawat pisanan interim H1 asil, nuduhaké munggah ing revenue saka 18%, kanggo £759m, lan wutah pindho digit tengen papat sawijining inti bagean. Ndasari mediawiki operasi tansaya 39% kanggo £148m kanggo nem sasi rampung 30 juni 2016, senadyan mundhut operasi saka £48m iki direkam sawise setunggal-related item dhuwit nyata casino kode bonus. Online revenue kanggo H1 munggah 20% ing £440m, nalika sportsbook totoan uga tansaya dening 20% dhuwit nyata casino app afrika kidul. Toko revenue mlumpat 12% kanggo £147m, nalika takings saka Australia lan ing AMERIKA serikat ngalami wutah saka 17% lan 16% mungguh.31% ing taun ing taun tambah ing ndasari EBITDA ditambahake menyang wawasan positif presented dening H1 asil, akeh kanggo £181m dhuwit nyata casino apps digunakake.

Operator uga diubah sawijining samesthine timeline kanggo nampa biaya sinergi saka £65m kanggo 2017, taun sadurungé saka originally ngrancang casino kabeh nilai saka kapentingan. Breon Corcoran, CEO saka Pantun Daya Betfair, ngandika: "Pantun Daya Betfair wis bablas semangat apik liwat wektu saka owah-owahan-owahan.

"Di toto maneh saiki umumé lengkap lan setunggal sinergi sing kang dikirim ahead saka jadwal casino kabeh klebu resorts meksiko. "Kita nggawe donya kelas operasi kanthi manfaatake unik aset lan kapabilitas saben warisan bisnis, utamané ing tombol fungsi saka teknologi, marketing lan dagang casino kabeh u bisa mangan. "Nalika industri kita tetep highly competitive lan wis kapapar kanggo ekonomi berlaku lan peraturan lingkungan, kita kuwat pasar posisi, tambah ukuran lan meningkat kapabilitas posisi us uga kanggo sustainable, wutah duwe bathi." Ing related news, operator wis announced sing Pantun Daya co-pendiri Stewart Kenny mlaku mudhun minangka direktur non-eksekutif sawijining papan. iku quinault casino mbukak dina iki.