Iki tegese bill mung bakal perlu mayoritas swara ing saben legislative kamar sadurunge arep gubernur bejo naga casino la tengah wa. Amandemen sah miturut ukum dibutuhake sadurunge kasino utawa jaran trek bisa miwiti operasi ing Georgia, miturut Atlanta Journal-Konstitusi begja babak casino ora bonus simpenan kode. Kutha papat olahraga profesional tim wis ditulis support kanggo olahraga online wagering bejo serangan casino minot. Brandon Pantai (R) diajukake langkah minggu pungkasan sing bakal nyetel munggah Georgia Jaran Racing Komisi nd.

Sak November pemilu, pamilih ing mayoritas saka Louisiana pangaturan disetujoni olahraga totoan ing paroki bejo serangan casino sioux falls sd. Stephens punika ketua saka House Pariwisata lan Ekonomi Pembangunan Komite bejo serangan casino sioux falls.

Lotre iki diadegaké ing Georgia ing taun 1992 tax withholding ing gambling winnings.