Carstanjen nyatet sing casino ing Arlington Internasional Racecourse bakal wis saddled karo pajak sing luwih dhuwur tinimbang ana sifat-sifat ing pasar restoran ing piazza monte casino.
Ing Illinois rencana kanggo nggedhekake game opsi ambisi, nelpon kanggo kajaba saka nganti enem kasino tengen negara, uga minangka slot mesin ing Chicago Midway lan O'Hare bandara Internasional restoran cedhak wrest titik casino. Sing isih bisa dadi cilik, nanging perusahaan sumerep casino tax kahanan ing trek lomba ing Arlington Heights minangka unattractive restoran sing mbukak ing del lago casino. Plans kanggo nggedhekake ing Illinois pasar game, kang sawetara pengamat industri pracaya iku wis kebak, isih ing orane tumrap sekolah formative, nanging wis dogged dening uneg-uneg liwat pajak dhuwur apa apa nalika sampeyan mungkasi gambling. "Iki kerugian ing ngluwihi wates-competitive game pasar, gegandhengan karo substansial lisènsi lan rekonsiliasi fees lan anyar, unviable jaran racing syarat ing Illinois Game Tumindak, ndadekake construction saka casino ing Arlington musna untenable apa apa nalika sampeyan ilang dhuwit gambling. Sinau dituduhake sing operator milih kanggo sijine casino ing Chicago bakal ateges ngadhepi tingkat tax 72 persen, nggawe iku highly undesirable kanggo musna ngati-ati perusahaan lan jejere mokal kanggo nguripake mediawiki ing Isis Kutha apa apa nalika sampeyan dasi ing blackjack.