Miturut trocoh memo, redundancies bakal ditemtokaké déning peringkat sistem, karo karyawan saingan marang saben liyane kanggo nyegah proyek sing apa apa nalika partner wis masalah gambling.
"Ladbrokes kudu langsung melu karo Masyarakat.. carane kanggo menang ing mesin slot. Juru bookmaker ngandika toko nutup — equating kanggo watara 30 persen saka sawijining toko sifat — padha "ono kasil owah-owahan kanggo FOBT [tetep-rintangan totoan terminal] angger-angger." Totoan industri wis dawa dielingake sing peraturan ngenggalaken ngurangi maksimum totoan saka mesin saka £100 saben muter mung £2 bakal asil ing losses proyek carane kanggo menang ing game casino. kanggo ndeleng yen rencana alternatif bisa ketemu supaya losses proyek carane kanggo menang ing slot. Nanging GVC-diduweni perusahaan wis ditampa kritik kanggo cara iku ngusulake kanggo netepake sing nemu kapak lan sing ora slot game karo ora simpenan bonus sambutan.