BWB wis nganti Jan moduleo ndandani klik blackjack oak 22220. Pihak pangarep-arep kanggo nggayuh sawetara jenis pangerten ing patang enem minggu moduleo ndandani klik blackjack oak 22229. CEKO, MATE Sauntara kuwi, ing perang kanggo kontrol liwat Win2Day kang tiyang sepah perusahaan terus unabated moduleo ndandani blackjack oak 22229. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre moduleo ndandani klik blackjack oak. On Wednesday, Playtech announced iku wis inked telung taun menehi hasil karo Austria-dilisensi online poker operator Win2Day, kang diduweni dening Austria Lotteries lan Kasino Austria. Loro AGH lan Novomatic wis wiwit dikonfirmasi sing padha ana ing rembugan kanggo mutusake masalah kepemilikan squabble cepet supaya dadi ora kanggo gawe piala Kasino Austria operasi. Playtech kang poker pangareping Joerg Nottebaum perusahaan ngandika iki looking nerusake kanggo furthering pangembangan saka Austria "pisanan, nanging uga sing paling apik-performing poker jaringan lan produk." Win2Day kajaba paling anyar kanggo berjuang iPoker jaringan, kang ngalami lan mrikso taun pungkasan ing bid kanggo mbalikke sawijining ngasor kaanane. Nanging ceko konsorsium gummed munggah dianggo ing januari dening ngumumake dhewe Kasino Austria bid takeover. Austria online poker operator Win2Day wis gabungan online gambling panyedhiya teknologi Playtech kang iPoker jaringan.

Minggu kepungkur, Austria kompetisi watchdog BWB voiced uneg-uneg liwat Novomatic kang ngrancang takeover lan wis diarani prakara kanggo negara kang Cartel Pengadilan.