Payne online gambling bill iki ditempelake luwih akeh gambling expansion paket taun pungkasan minangka ana misale jek dadi napsu ing pamilihan kanggo alamat kabeh negara kang gambling masalah ing salah siji ambruk swoop casino ndaftar bonus ora simpenan. Wektu iki, ana kathah saka wektu kanggo debat ing jeksa agung bisa ngetokake casino mlebu nawakake uk. Partners teknologi bakal mbayar siji-mati ragad saka $2 yuta, karo renewals ing $100,000 casino mlebu nawakake ora wagering. Minangka karo sawijining leluhur, HB 392 bakal ngatasi rev-bareng masalah dening imposing taunan slot ragad lisènsi ing Kategori 1 lan 2 kasino kang supermarket apa ambalan delivery slot. Pennsylvania Supreme Pengadilan pangadilan ing September wis mrentah sing tax hukum penentuan revenue-fungsi enggo bareng perjanjian antarane kasino lan komunitas lokal padha unconstitutional amarga padha wekasanipun diferensial kang supermarket wis delivery slot free.