APT Terakhir Macau Championships 2018: November 28 desember 7th COCOK nggabung wiwitan sawijining 2018 taun tanggalan ing gaya dening bali menyang "Las Vegas saka Asia" kanggo tuan rumah APT Terakhir Macau 2018 ing partner lan inang ajang, Macau Billionaire Poker ing Babil Casino muter video poker gubernur 2. APT Korea Incheon 2018: agustus 10th – 19 APT tumindak terus ing Korea ing tanggal 10 agustus 19 kanggo mangsa kapindho saka APT Korea Incheon.

RWM wis APT kang dawa-ngadeg partner ing Filipina gendakan bali menyang 2010 raging bull casino aud giliran free. Iki bakal dadi pisanan ing APT bakal dadi tuan rumah taunan sawijining bukaan ing lokasi njaba saka Filipina raging bull casino australia kode bonus. Iki bakal ngidini pemain kanggo ngetik menyang 2 Dina raging bull casino app download. Karo ajang dumunung ing donya misuwur Incheon Bandara komplek, penak iki ndudohke nomer amba minangka iku gampang hop ing lan mlumpat metu klasik cina poker unlimited dhuwit apk. – Luwih Championships mandheg ing 2018 kanggo menehi pemain loro-kaliber dhuwur acara mlaku bali-kanggo-bali ing span saka sangang dina APT Kickoff Vietnam 2018: januari – 19 januari 28th Kanggo ring ing Taun Anyar, COCOK kepala kanggo sregep kutha Ho Chi Minh ing Vietnam klasik poker kripik rega dhaftar.