McGill, sing dibukak ing Strip bubar lan weruh pelanggan muter produk Multimedia ing casino jubin, ngandika perusahaan kudu nyekel mata saka investor taun iki klasik island casino kennewick wa. Produsèn, kang adhedhasar ing Austin, Texas, nanging wis dodolan lan marketing kantor ing Las Vegas, mbalek metu sawijining mesin slot ing Las Vegas pungkasan taun klasik poker kripik gorham maine. SHFL uga wis gedhe slot mesin divisi ing Australia, pasar sing Bally ngarep-arep kanggo nggedhekake carane kanggo menang amba blackjack.
Kita ngira sing perusahaan wis pasar karo liwat 500,000 game ngendi iku wis kurang saka 0,5 persen nuduhake." carane kanggo menang amba casino. "Ing interim, kita nyana kita sarujuk setengah pisanan 2014 Strip outlook kanggo disproportionately entuk manfaat MGM diwenehi sawijining outsized ngarsane bebarengan Strip," Wieczynski ngandika carane kanggo menang amba ing casino slot.