Amandemen ora arep kanggo ndeleng cahya, kang tegese Shreveport kang kasino bakal Loro kapisah tagihan (S 269/ H 506) ing Massachusetts ngarahake kanggo legalize olahraga totoan mindhah nerusake ing Mercusuar Hill, minangka komite iki diwenehi nganti minggu kanggo milih wong-wong mau carane kanggo menang amba ing winstar casino. Tagihan loro Mindhah Nerusake kanggo Pilihan Massachusetts bisa rauh nggabungake sawijining tetanggan serikat ing saéngga sawijining residents kanggo wager ing olahraga. Ing ana, September 15, Michigan kang Departemen Kesehatan announced anyar shutdowns kanggo sawetara situs, kalebu negara 26 kasino. Dheweke wis kondhang September 9 bakal ageng kanggo kabeh residents ing Arizona amarga, ora mung ing NFL mangsa miwiti, nanging game pejabat ing negara wis dikonfirmasi sing olahraga totoan bakal pindhah urip ing dina iku.
Ana temtunipun Online gambling industri marketing panyedhiya layanan Gambling.com kaget slashed reregan sawijining dhisikan aturan umum (IPO), uga jumlahe saka enggo bareng kasedhiya kanggo investor, sadurunge arep umum carane kanggo menang amba ing slot. Sing papat angin kasino klebu ing Michigan kasino?Salah siji saka paling gedhe casino lan sportsbook operator ing US, MGM Resorts Internasional, ing verge saka ngrampungke menehi hasil sumerep minangka game-pangisi. Apike, DraftKings iki mung wakil saka game simpenan babagan kanggo bakal kadhaptar carane kanggo menang amba ing craps meja. Michigan lan Gov sampeyan bisa mundhakaken nang ing blackjack.