Ing Mei, Bukit ketua Roger Devlin dielingake sing anyar wagering aturan bakal ninggalake Inggris bookmaker kapapar manca takeover casino mlebu kurban uk. Panjenenganipun ditambahaké sing pemerintah iki nggawe kaputusan "sing wis rasah lan kakurangan ing bukti" ing beyo saka puluhan ewu proyek tengen gambling sektor kang supermarket wis delivery slot near me. Matt Zarb-Seduluré saka Kampanye kanggo Fairer Gambling nyariosaken sing Bukit kudu wis mung dipun ginakaken ngrancang FOBT saham abang saiki yen iku wis "sembarang pangertèn saka tanggung jawab sosial" tinimbang nyemangati pemain kanggo gamble liyane. Bukit dianggep paling gedhé kaloro FOBT operator ing UK karo liwat 2,340 totoan kopi tengen negara. Senadyan totoan operator' appeals, UK pungkasanipun mutusaké kanggo "kelet munggah kanggo ngrugekke" lan disetujoni FOBT abang kang supermarket nindakake biasa delivery slot. British bookmaker dilapurake total toko revenue saka £913.1 yuta ($1.20 milyar) ing 2017 kang supermarket wis delivery slot. Supaya kanggo nutupi wae impact negatif ing duit umum, pemerintah UK ngandika FOBT saham abang "bakal disambung menyang tambah ing Remot Game Tugas, mbayar dening game online operator, ing cocog Budget." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre 52 sosial poker club pemilik. Miturut laporan ing Kaping, anti-gambling campaigners dipuntudhuh Bukit nyoba kanggo susu FOBT pemain dhuwit sing nalika tenan pitunjuk sawijining karyawan kanggo ngelingake punters sing padha isih bisa wager nganti £100 (US$131.86) muter 52 sosial poker club kidul. British bookmaker William Hill Plc 520 s casino center ing.