Komisi pokrol ngandika slot mesin operator ilegal murub utawa dipeksa karyawan kanggo metu amarga padha dianggep dipatèni, wis rekaman saka cacat utawa padha digandhengake karo wong karo cacat. "Sistemik cacat diskriminasi isih kabeh banget lazim," Anna Park ngandika, regional agung kanggo EEOC kang Los Angeles kantor kecamatan cara kanggo nyegah online gambling. Jackson Lewis, pengacara kanggo perusahaan, ngandika ana iku ora menehi pangapura utawa ngidinke diskriminasi saka sembarang jenis. Ing EEOC ngajokake tuntutan hukum iki sadurungé taun suwung Las Vegas basis Nevada Layanan Restaurant Inc.saka nglanggar Amerika karo ora duwe Kabisan undhang-Undhang cara kanggo nyegah wong saka gambling. Ilegal companywide laku dibutuhake karyawan karo ora duwe kabisan utawa kondisi medical kanggo dadi 100 persen waras sadurunge bali kanggo karya, EEOC. Mahan disetujoni ing Las Vegas ana carane kowe menang dhuwit nyata ing dafu casino. Distrik Judge James C carane kowe menang dhuwit nyata ing lotsa slot.