enting Hong Kong Ltd – operator casino cruise kapal ing Asia Pasifik lan partner ing utama Filipina casino resort – wis ditambahaké penting Singapura klub menyang sawijining portofolio, miturut Singapore media lapuran carane kanggo ninggalake casino karo dhuwit.
S.-adhedhasar klub hebat Michael Van Cleef Ault, principal saka Ault Group, marang GGRAsia ing interview ing agustus pungkasan taun sing kemitraan karo penting klub merek iki cara sing apik kanggo perusahaan game kanggo gain woro-woro.ndrew Li, wakil presiden, gaya urip lan pangan lan wedang konsep, kanggo Genting Hong Kong, iki dipetik ing Singapore media – ngomentari saka Zouk disualekno – nyatakake: "Minangka Genting Hong Kong terus kanggo nggedhekake sawijining tekan ing narik kawigaten luwih enom lan luwih gaya urip-mimpin langganan, kita manteb ing ati sing kajaba saka kuwi apik institusi bakal luwih nglengkapi lan nambah perusahaan merek lan kurban tengen wilayah." enting Hong Kong wis ngandika ing filings sing aktif target pelanggan saka Singapore, Malaysia lan Thailand kanggo sawijining casino cruise operasi iku kanggo nindakake cedhak suncoast casino. Sawijining Star Cruises unit wis ajeg digunakake Singapura minangka port kanggo bisnis kuwi iku kanggo nindakake cedhak resort casino catskills. Ing papan game wilayah ing Star Cruises kapal sing dibukak nalika prau ing waters internasional.enting Hong Kong wis utami sawijining listing ing Hong Kong lan secondary siji ing Singapore Exchange iku kanggo nindakake cedhak seminole hard rock casino fort lauderdale.

Tenan – a unit saka Malaysia kang Genting Bhd – iku sawijining investor ing Resorts Donya Manila casino properti ing ibukutha Philippines, kajawi Filipina konglomerat Aliansi Global Group Inc.enting Hong Kong ing September ngandika iku wis ditampa persetujuan – saka panguwasa ing salah siji saka loro Australia serikat sing duwe ngomong ing prakara – kanggo mundhakaken sawijining saham ing Australia operator casino Kumandhang Entertainment Group Ltd kanggo minangka akeh minangka 23 persen. loonbedrijf van der slot noordwijkerhout.