Sawise kang dipeksa kanggo mati nalika sawijining lisènsi kadaluwarsa ing agustus pungkasan taun, PhilWeb Corp ora harrah kang new orleans wis roulette. saiki bali ing tumindak. Perusahaan iki diwenehi go-ahead kanggo dadi panyedhiya layanan sawise kang diganti dening Philippine Hiburan lan Game Corp ora harrahs casino duwe slot mesin. (PAGCOR). Miturut agbrief.com, Philstar kacarita sing perusahaan wis diwenehi persetujuan kanggo dadi panyedhiya layanan Elektronik Sistem Game sawise PAGCOR kasedhiya perusahaan karo Sauntara Certificate saka Akreditasi casino partouche la grande motte. Karo sertifikat, PhilWeb bakal bisa kanggo kurban piranti lunak lan layanan tambahan opsi kanggo operator sing dilisensi dening PAGCOR. PhilWeb saiki kudu ngenteni sing game fasilitas lan server bakal dititi prikso sadurunge padha bakal nampa kabar kanggo operate casino partouche la ciotat recruitment. Andrea Domingo punika CEO lan Ketua saka PAGCOR kabaripun nyatakake anyar proses akreditasi bakal menehi operator liyane pilihan nalika nerangake kanggo panyedhiya layanan casino partouche le touquet poker. CEO nyatakake karo pilihan liyane, operator bakal bisa kanggo milih kang panyedhiya bakal luwih apik ngewangi wong-wong mau ing operasi saka sing paling cedhak casino partouche la grande motte poker. Dennis Valdés wis Presiden PhilWeb sing ngaturaken sembah nuwun aturan kanggo persetujuan. Valdés nyatakake PhilWeb ngucapke matur nuwun kanggo Ketua Domingo lan Dewan Direksi PAGCOR kanggo gadhah iman ing perusahaan lan menehi wong kesempatan kanggo ngirim layanan kanggo operator elektronik game sepisan maneh. casino climbing wungu for sale.