Seminar bakal fokus ing utama ing ngisor iki topik: Pasar Nganyari Austria, Pasar Nganyari Jerman, Pasar Nganyari Malta, Gambling Peraturan ing pasar Eropah, IMGL Masterclass, Match Mbenakake, Manunggal antarane Tanah Basis lan Gambling Online, Penipuan Deteksi, VR/AR nggunakake teknologi ing Gambling, AI nggunakake ing Gambling, Penylametan Customer, olahraga, Saben Fantasi Olahraga, Cryptocurrency.
Ing ngisor iki sing utama nganyari kang wis diadopsi kanggo luwih nambah kualitas saka acara paling dhuwit nyata poker app. Ing Jaringan Partai bakal disponsori dening Wina Internasional Game Expo 2018 lan kabeh nekani delegasi saka Prague Game Summit 2018 sing diundang kanggo njupuk bagéyan.

Acara tujuan kalebu Wina, Prague, Budapest, Riga lan Ljubljana karo fokus khusus ing saindhenging pasar berkembang. Ijo, Boston Link lan akeh liyane. Kanggo rincian liyane, ngunjungi www.viennagamingexpo.com Bab organizer, Eropah Game Media lan Acara (biyèné EEGMedia/EEGEvents) Eropah Game Media lan Acara anjog media lan event organizer perusahaan ing Uni Eropah grosvenor casino northampton poker jadwal. Sing acara sing kapisan dianakaké ing Budapest ing 19 September 2016.
Wiwit tim wis dipun ginakaken luwih tujuan menyang acara portofolio grosvenor casino nottingham nomer telpon. Dolan maring website resmi acara kanggo rincian liyane: https://praguegamingsummit.com/ Bab Wina Internasional Game Expo (VIGE2018) – Resmi Jaringan Pihak Sponsor edition saka salah siji saka paling cepet akeh ing konferensi Eropah Tengah grosvenor casino nottingham enggal kang eve.
Prague – 23 Maret 2018 – tim ing Eropah Game sing diajeni kanggo ngumumke sing padha bakal nyeponsori ombenan free ing salah siji saka sing paling populer ing ajang ing Prague.