Resorts casino wis paling saben wulan nambah nggawa ing $13.8 yuta kang 14 tambah persen paling kasino ora bonus simpenan. Nanging Atlantic City Mayor wis dielingake sing kutha ora duwe dana cekap kanggo nggawe pembayaran sabanjuré ing juni 2016. paling casino mesin slot.

Nanging, ketua saka New Jersey Casino Kontrol Komisi, Matt Levinson, pracaya sing alesan utama amarga kasunyatan sing kasino nindakake proyek sing luwih apik ing disualekno customer strategi. Total tambah watara $215 yuta lan katon dadi sing nutup saka papat Atlantic City kasino wis benefitted isih wolung kasino carane akeh lapangan wis roulette. Ambruk casino pasar ing Atlantic City wis nggawa kutha kanggo brink bangkrut lan wis dipeksa New Jersey legislatif kanggo push kanggo takeover saka Atlantic City financial omong-omongan carane akeh malah nomer sing ana ing roulette. Papat metu saka rolas kasino ing kutha iki dipeksa kanggo mati sak 2014 minangka padha tukang kanggo urip a pasar sluggish carane akeh lapangan wis roulette. Trump Taj Mahal ora nindakake lan uga wis mundhut saka $14.9 yuta kang ana watara 4 persen nalika Harrah kang ilang $29 yuta kang ana kurangé populasi watara 1.1 persen.