Bengtsson ngandika perusahaan plans kanggo ngedongkrak marketing mbuwang liwat liyane saka taun kanggo ningkataké sawijining apik aturan produk lan mbangun ing sawijining Nordic lan Eropah Kulon semangat pasar apa delivery slot sing kasedhiya ing sainsburys. Kulon Eropah saiki akun kanggo 30% saka Betsson revenue sakabèhé, karo Nordics' nuduhake slipping kanggo 47% idn poker simpenan liwat ovo.
Wong-wong pitukon mbantu ngedongkrak Eropah Kulon pasar revenue dening 69% ing taun-taun, dibandhingake kanggo 28% wutah ing Betsson inti Nordic pasar. Sportsbook kinerja kuat ing Nordic pasar, rising 48% ing taun-taun idn poker simpenan liwat gopay. Betsson ngarepake wutah terus ing ngisor iki aktif nganyari kanggo mobile olahraga produk, lengkap efek saka kang Betsson anticipates bakal mbukak dhewe dening Q4. Betsson kang casino portofolio saiki pamer saklawasé 2,100 game, kang 1,503 sing kasedhiya liwat seluler. Betsson kang casino vertikal weruh sawijining revenue langsung 28% kanggo SEK 876.6 m, katelu sakcara waktu saka +20% wutah. Looking ahead, Betsson CEO Ola Bengtsson kacarita sing Q3 saben revenue kanggo tanggal iku "kaya samesthine, akeh sing luwih dhuwur" saka periode pungkasan taun sing padha. Betsson kang nuduhake revenue saka sacara lokal taxed pasar kenek 23.9% ing Q2, munggah saka 13.3% ing Q2 2016 idn poker simpenan pulsa xl.