nder menehi hasil, Jamie Odell, mantan eksekutif saka Bangsawan Luang Ltd, kang digawa ing Ngelmu Game minangka eksekutif dhingklik hiburan deerfoot inn lan casino. Toni Korsanos, mantan kepala financial officer lan sekretaris perusahaan Bangsawan Luang, lan liyane sing mentas direktur non-eksekutif saka Australia operator casino Makutha Resorts Ltd, iku uga bakal digawa ing kanggo Ngelmu Game, minangka executive wakil ketua.ccording kanggo ana woro-woro dening Ngelmu Game, menehi hasil antarane Caledonia lan digandhengake katelu, lan Pak Perelman kang kendaraan, MacAndrews & Forbes Inc, nilai-nilai Ngelmu Game ing US$28.00 saben bareng.release penet bilih wonten ing anyar kepemilikan, sastranegara bisnis bakal kalebu "accelerating utang-abang efforts lan nambah fokus ing digital game lan olahraga totoan kesempatan wutah" hiburan fallsview casino niagara falls. We are pleased kanggo duwe dhukungan saka kita dibalèni unggah manèh papan lan investor anyar basa minangka kita terus kanggo nglakokaké ing strategi kita kanggo drive migunani wutah long-term lan nilai saham nggawe," ngandika Barry Cottle, presiden lan CEO saka Ngelmu Game, ing disiapake ujar ing release penet.r Perelman, sing wis ketua eksekutif Ngelmu Game uga kang MacAndrews & Forbes ketua lan CEO, wis mlaku mudhun saka Ngelmu Game paling poker situs latihan kanggo mikro totoan. Uga departing saka Ngelmu Game papan sing Barry Schwartz lan Frances Townsend, MacAndrews & Forbes wakil.onday kang sok dong mirsani ngandika transaksi antarane nandur modal katelu lan MacAndrews & Forbes iki amarga bakal kaleksanan ing "macem-macem tranches" sawise kang "ora investor wis samesthine kanggo beneficially dhewe luwih saka 9,9 persen saka enggo bareng pinunjul Ngelmu Games" paling poker situs latihan for mtt. Ing tranche page sale ana amarga kanggo bakal rampung ing Monday (September 14), karo gedhe-gedhe isih kamungkinan kanggo bakal rampung "liwat sawetara minggu sabanjuré". paling poker latihan app awit.