Lan resmi kurban document bakal bisa diterbitake ing awal desember, karo periode acceptance samesthine kanggo miwiti ing desember 10 lan mburi dening januari 11, 2019. KOK KULA?Bukit CEO Filipus Bowcock diterangno perusahaan kang kapentingan ing MRG minangka liya saka accelerating Bukit' diversification, "langsung nggawe kita luwih digital lan liyane bisnis internasional." Pamindhahan uga bakal weruh Hills "pindhah saka siji account kanggo suite saka merek" kanggo luwih bolster kesempatan wutah ing anyar lan ana pasar.
Ing wektu sing padha, MRG kang direksi ditanggepi a statement ngandika iku wis swantun dianjurake sing shareholders sawijining nampa menehi hasil. Kejabi ditambahi ngarsane ing MRG inti Nordic pasar, Bukit uga bakal diwenehi "internasional hub ing Malta karo pasar entri expertise lan semangat kuwat wutah ing nomer saka negara Eropah." MRG ngemu lisensi ing Denmark, Irlandia, Italia, Latvia, Malta lan UK, lan ngarepake kanggo bakal ditanggepi swedia lisensi dening pungkasan taun kebo sakklepat 2 slot tur. Pitu MRG shareholders, sing terus digabungake 40% saham ing perusahaan, wis dituduhake sing pejah kanggo nggawe menehi hasil kebo sakklepat 2 free slot. Malah stripping metu pitukon, MRG kang wutah organic ing lokal duit iki 27.8% brisbane casino menara lantai rencana. UK-kadhaptar gambling operator William Hill wis digawe SEK2.82b (US$306.7 m) kurban kanggo ndarbeni online gambling operator MRG (biyèné Pak Ijo). On Wednesday, Bukit announced sing wis diajukake lan kurban kanggo tuku Stockholm-kadhaptar MRG ing rega SEK69 ($7.50) saben bareng, makili 48.5% premium ing MRG rega nuduhake ing cedhak ana kang dagang ing Nasdaq Stockholm. Bukit uga pracaya sing perusahaan loro sing ideologically kompatibel, minangka padha nuduhake prasetya kanggo tanggung jawab gambling gagasan liwat MRG kang Ijo Game prediktif alat lan Gunung kang Oleh Harmed kampanye brisbane casino menara kidul bank. MRG asalé 40% saka sawijining revenue saka Eropah Kulon, 36% saka Nordics lan 21% saka Tengah, Wétan lan Kidul Eropah brisbane casino menara 19 pangarep-arep werna. Iku tetep bakal katon apa Bukit bakal duwe efek ing MRG kang saiki sikap menyang Walanda.