uring ing April 2017 periode reporting, sangang 13 global game manufaktur peralatan dilacak dening composite dilapurake sasi-ing sasi mundhak ing rega saham ragnarok katresnan langgeng otomatis skill slot nggoleki. Rega saka loro saham ana munggah dening luwih saka 10 persen sasi ing sasi: Stock New York Exchange-kadhaptar Everi Holdings Inc, US basis spesialis ing awis nangani teknologi lan elektronik isi game kanggo casino industri, direkam 32.6-persen mlumpat ing rega saham; Taiwanese slot-mesin edo Astro Corp kacarita sing rega nuduhake nambah 26,7 persen kanggo periode mesin sous program gratuit casino barriere.

GEM is a non-mediawiki perdagangan internasional asosiasi makili manufaktur lan penyetor saka game elektronik piranti, sistem, game tabel, teknologi online, komponen tombol, lan ndhukung produk lan layanan kanggo industri game. mesin sous jeux gratuits casino partouche.