Gawe Cubeia wis dibukak sosial dhewe poker jaringan mesin sous gratuit penny slot. Adhedhasar tenan komersial poker platform, Cubeia jaringan Sosial nawakake poker varian kalebu Texas Hold ' em, tetep, pot lan ora-watesan ring game, multi-tabel turnamen lan njagong 'n menyang kang n1 casino ora bonus simpenan kode. Saiki ing BETA wangun, jaringan pamer kanthi responsif HTML5 poker klien kang kompatibel karo kabeh sistem operasi lan browser utama, uga minangka sing paling seluler piranti lan komputer. Jaringan nawakake suta situs web integrasi lan plugin WordPress, uga minangka 'skinning' lan account liyane customisations. Prestasi sistem, leaderboards, Facebook integrasi lan operator-tartamtu turnamen kabeh disetel kanggo ditambahake liwat wektu n1 casino ora simpenan kode 2021. Cubeia Ltd wakil presiden eksekutif Lars J. Nilsson ngandika: "Iku dhuwur wektu sing sapa wis bisa kanggo miwiti poker situs tanpa rumit proses dodolan utawa legal wrangling n1 casino ora bonus simpenan kode 2021. "Ing Cubeia kita wis kapandeng ing kamungkinan saka miwiti saestu mbukak poker jaringan kanggo sawetara wektu lan karo munggah saka sosial gambling kita mutusaké kanggo pindhah ahead.

"Dadi yen sampeyan pengin dhewe situs poker, banjur mung teka lan ndeleng kita amarga kita lagi mbukak kanggo sadayana.".