Florida bakal wis diijini suku kanggo miwiti aturan anyar ing game, kayata roulette lan craps, ing kasino ing South Florida, nanging uga saéngga wong-wong mau kanggo mbangun anyar casino ing Fort Pierce (subyek kanggo disetujoni dening negara dprd) n1 casino ora simpenan kode 2021.
Miturut dokumen dijupuk dening Associated Press, Florida Gubernur Rick Scott kang staff iki meh kanggo menehi hasil karo Seminole taler India pungkasan spring sing bakal wis diwenehi suku sawetara concessions ing ijol-ijolan kanggo $2 milyar ing dijamin pembayaran kanggo negara liwat pitung taun n1 casino ora bonus simpenan kode 2021. "Kabeh iku isih ing meja nalika rembugan resume," ngandika Seminole juru wicoro Gary Bitner n1 casino ora bonus simpenan 2021. "Ana ora menehi hasil, supaya ora ana dokumen sing cocog," ngandika Scott juru wicoro Frank Collins.

Ing salah siji titik, iku muncul kanggo dadi cedhak kanggo rampung menehi hasil carane lawas kanggo ngetik casino ing oklahoma. Wis menehi hasil musna liwat, iku bakal wis digawe sawetara mripat-keno berita kanggo gubernur kang kantor carane lawas kanggo ngetik casino ing kanada ontario. Ing April, Scott lan staff ngedika kanggo legislative pemimpin bab nyekeli sesi khusus ing supaya kanggo sarujuk anyar kompak.