Iku Rama Dina minggu iki valley view casino nomer telpon.

Minangka Plasebo kang Brian Molko sings: "aku wis tak akeh banget kanca-kanca, akeh banget wong valley view casino pick munggah lokasi. Aku miwiti kanggo mewek valley view casino patties lan pints. Aku ngarep-arep wong-wong sing sipat kang njupuk munggah saka wong lawas petit casino l isle en dodon. Oleh tau ngandika iki arep dadi gampang, nanging aku tau panginten iku bakal dadi hard petit casino jean jaures nimes.