Construction nearing completion ing $1.8 milyar neoklasik Allegiant Stadion, ngarep anyar saka NFL Las Vegas Raiders poker texas holdem uk ady kart. Kidul Nevada Infrastruktur Komite prakiraan sing stadion bakal narik kawigaten luwih saka 451,000 "tambahan pengunjung" tahunan – tamu sing ora bakal digunakake ngunjungi wilayah apa makna saka slot ing malayalam. Rata-rata stadion pengunjung wis samesthine kanggo nglampahi $64 saben olahraga tiket, $82 ing pangan lan wedang, $145 ing blanja, $16 ing stadion concessions, $30 ing hiburan, lan $141 ing gambling apa makna saka slot panggilingan. Property iki dumunung ing sisih kidul saka Tropicana Avenue ing Jurang View Boulevard apa makna saka slot ing urdu. Ajang kang lokasi, dumunung mung kulon saka aku-15 antarane Hacienda Avenue lan Russell Dalan, wis samesthine kanggo nggawa ing throngs anyar pengunjung kanggo Kidul Nevada. MGM Resorts, Strip kang operator paling gedhé kasino, wis voiced kuwatir sing sawijining sifat – akeh kang dumunung ing Strip kang mburi kidul ing sisih kulon sing paling cedhak karo stadion – bakal diangkah dening pembuangan olahraga kanggo parkir ngendi iku nugget golden casino ing michigan. Aku-15 Tropicana Avenue Project bakal bantuan lalu lintas ing wilayah, utamané ing game dina.