A jajak pendapat anyar nuduhake tambah support lokal kanggo New Jersey dprd' plans kanggo kuoso loro kasino ing sisih lor negara apa makna saka slot ing tagalog. Loro kasino bakal mayoritas diduweni dening sing ana AC operator casino lan AC operator bakal nampa maksimum saka siji-pihak saka negara tax revenue saka anyar kasino apa makna saka slot prakaryan ngelas. Nanging, support kanggo lor Jersey kasino paling dhuwur (52%) antarane pamilih umur 18 kanggo 34 taun, lan luwih enom pamilih sing jahat kanggo ora nuduhake munggah ing pilihan booths ing dina ing pitakonan, supaya iki adoh saka slam dunk ana ing ngendi emas slot mesin free download. Ing mantunaken masalah ingkang guyub bill kudu nampa 60% sarujuk milih ing loro-lorone saka New Jersey kang badan legislatif sadurunge pitakonan bisa sijine kanggo pamilih liwat kertu suoro referendum November iki ana ing ngendi emas mesin slot video. Revel ngumumaké bangkrut kaping pindho ing rong taun saka mbukak lawang sawijining sadurunge nutup kanggo apik ing September 2014, salah siji saka papat AC kasino kanggo menehi munggah ing kudus sing taun ngendi iku nugget golden ing casino.