Australia greyhound racing online affiliate wis sawijining Facebook kaca iki dijupuk mudhun kanggo nglanggar jaringan sosial kang syarat-syarat panggunaan carane casino online perusahaan nggawe dhuwit. Australia Racing Greyhound (ARG) ngandika sawijining Facebook kaca iki "diterbitaké" amarga gadhah broached Facebook kang edicts marang mromosiaken utawa gampang online gambling "kajaba ing Kaca wis dijupuk sadurunge wewenang saka Facebook." ARG wis kasebut ngajokaké bandhing karo Facebook adhedhasar kasunyatan sing greyhound lomba totoan iku "100 saben sen legal ing Australia." ARG ngarep-arep kanggo duwe sawijining Facebook ngarsane bali munggah lan mlaku rauh carane akeh iku poker saka walk pinnacola. Sapa posting dawane saka Thursday lomba ing Australia Canterbury trek bakal uga wis spanked dening Facebook, nanging kanggo nglanggar tanggung beda larangan carane akeh iku ace ing blackjack.

Penonton padha kiwa scandalized sawise jockey Katharine Shinn ngalami wardrobe malfunction sakcepete sawise kang jaran bolted metu saka gapura carane akeh 0 ing roulette. Khusus, lentur ing Shinn kang clono dowo marang cara, lan nalika padha manggon munggah kanggo wektu, Shinn nitih ngarep sakcara langsung karo kang bare bokong kapapar nglumpuk akeh, TV pirsawan lan saestu apes jaran mburine kang nag – siji kang, yen sampeyan bakal pracaya iku, iki dijenengi Gur maryland manggon casino roulette minimal. Ing ngisor iki lomba – kang piye wae ngatur kanggo rampung liya – Shinn iki filosofis, matur kang sumurup apa arep ing "nanging aku tetep arep." Shinn mengko retak wicaksana ing Twitter, ngandika ngene "nyoba kanggo menehi fellow sandi jocks ngisor kemudi nanging sayangé backfired." Menang jockey Tommy semono uga sindhunata ngrayakake ora mung panggonan pisanan rampung, nanging uga kang "mung siji sing ora duwe kanggo mentheleng ing Blake kang bokong kabèh cara munggah terus." Klik play yen sampeyan ora pengin dadi bathi maryland manggon casino slot casino.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre maryland manggon casino keamanan proyek.