Ketoke kesel kang dianggep kaya cilik burrowing mamalia ing game whack-a-mole, kepala saka limang UK ndhuwur totoan perusahaan wis penned layang peserta mbelo sing tengen kanggo mbukak totoan kopi lan kanggo simpenan sing kopi karo tetep-rintangan totoan terminal (FOBT).
On Saturday, Telegraph dicithak layang mlebu dening William Hill CEO Ralph Tutup, Ladbrokes CEO Richard Glynn, Gala Karang CEO Carl Leaver, Pantun Daya CEO Patrick Kennedy lan Betfred ketua Fred Rampung touting implementasine minggu iki saka Kode anyar kanggo tanggung Jawab Gambling sing kalebu "ekstra safeguards" ing nggunakake FOBTs abang panas poker tanduran pelem popsicle. Association of British Bookmakers' anyar safeguards kalebu tindakaken ngilangi kanthi otomatis tandha kanggo loro dhuwit lan wektu ngginakaken. Iki tandha bakal diwenehi kanggo loro pelanggan lan staff, karo liwat 40k saka terakhir duwe wis dilatih kanggo titik gejala saka masalah gambling uga cara paling apik kanggo pendekatan pelanggan nampilake kuwi pratandha. Limang bookie panggedhe ngomong padha welcome pemerintah UK nelpon kanggo "basis bukti-bukti debat" ing game mesin abang panas poker tanduran freezer. Striking kae nanging rada pertahanan muni, layang-nulis bookies nyatet sing "mayoritas" saka pelanggan sing gamble tanggung jawab. Padha uga nuding metu sing ing UK kang masalah gambling tingkat sing "kurang dening standar internasional" lan "wis ora tambah wiwit introduksi saka mesin game ing totoan kopi utawa wiwitan saka gambling online." Pratelan iku digawe metu dening UK Gambling Komisi kang paling anyar gambling partisipasi survey, kang ketemu mere 1% saka penjawab wis diputer FOBTs pungkasan taun, tokoh sing padha ing 2012 abang panas poker tanduran lilies. Tutup salajengipun marang Telegraph sing anéh-anéh lingkungan FOBT/totoan toko debat wis ngandika 'ora' sisih kanggo adoh-sik njongko jalaran saka njupuk apa padha arep. Tutup sought kanggo ngelingake wong sing toko totoan levies bantuan nyonggo munggah ing UK kang berjuang greyhound lan horseracing industri. Ngilangke sing sumber pendanaan lan Tutup ngandika: "sampeyan bisa uga njaluk stun bedhil siap lan miwiti njupuk jaran populasi lan greyhound populasi, amarga jaran racing ora arep kanggo urip ing sawijining wangun saiki." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kali kasino portsmouth tanggal opening.